Het Posthuys, Spijkenisse

Op de plek van het oude postkantoor verrijst een modern, duurzaam en statig appartementencomplex. Met haar chique uitstraling aan de buitenkant en alle comfort binnenin, wordt Het Posthuys een heerlijke plek om te wonen.

Het Posthuys telt 70 drie-, vier- en vijfkamerappartementen in verschillende uitvoeringen. De woonoppervlaktes variëren van circa 77 tot ongeveer 153 vierkante meter. Behalve deze appartementen krijgt het gebouw ook een riant penthouse met een woonoppervlak van maar liefst 212 vierkante meter.

Het wordt een modern en dus duurzaam, goed geïsoleerd en gasloos appartementencomplex. Dat doen we vanuit het TRAS Energetica principe. Dat betekent onder andere dat er zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van duurzame energiebronnen.

Informatie

Projectadres, plaats:Marrewijklaan, Spijkenisse
Architect:Kuiper Compagnons
Opdrachtgever:Herkon B.V.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close