De Bolderik, Sleeuwijk

In Sleeuwijk heeft Stout Bouwservice het sociaal cultureel centrum Dorpshuis De Bolderik in Sleeuwijk gerenoveerd. De werkzaamheden bestonden uit de externe en interne renovatie van het pand. Aan de buitenzijde zijn alle kozijnen gerepareerd en geschilderd. Inpandig zijn de zalen, de kantine en de toiletgroepen gerenoveerd en vervangen.

In het dorpshuis wordt gebruikt door verschillende verenigingen, er is een gymzaal en zalen waar de nabijgelegen school gebruik van maakt. Omdat het dorpshuis tijdens onze werkzaamheden gewoon in gebruik bleef, hebben wij in overleg met de gebouwbeheerder maatregelen getroffen om de overlast voor de gebruikers zoveel mogelijk te beperken.

Informatie

Projectadres, plaats:Nanningh Keyserstraat 2, Sleeuwijk
Oplevering:Oktober 2018
Opdrachtgever:Sociaal Cultureel Centrum De Bolderik

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close