Onze Mensen voor Gebouwen

Wie kunnen er beter vertellen, wat het inhoudt om bij Bouwonderneming Stout te werken dan onze eigen Mensen voor Gebouwen.

Remco Savelkouls, werkvoorbereider

Circa 10 jaar geleden kwam ik bij Stout terecht via een detacheringsbureau. Ik had destijds net mijn HTS afgerond en ben bij een aantal bedrijven op bezoek geweest. Als laatste kwam ik op gesprek bij Stout, dat voelde gelijk heel goed en dat is na tien jaar nog niet veranderd.

Als werkvoorbereider krijg je hier volop kans om jezelf te ontwikkelen.  Je bent (mede) verantwoordelijk voor inkoop, planning en de werkvoorbereiding van een project. Maar ook na de voorbereiding blijf je tot oplevering en nazorg betrokken bij het project waardoor je alle facetten van het bouwproces doorloopt. Dat maakt het een uitdagende baan met volop variatie.

Per project werk je met een projectleider, een uitvoerder en bouwplaatsmedewerkers als projectteam samen. Er heerst een goede werksfeer, waardoor het teamgevoel ook wordt versterkt.

Bij Stout zijn we actief in de utiliteitsbouw en woningbouw. Mijn voorkeur gaat uit naar de utiliteitsbouw. Wat me daar vooral in aanspreekt is de variatie in opdrachtgevers en gebouwen, ieder gebouw heeft weer zijn eigen technische uitdagingen.

remco pasfoto

Jelle Vlot, uitvoerder

Twaalf jaar geleden ben ik als 16 jarige jongen bij Bouwonderneming Stout begonnen als leerling timmerman. Vervolgens heb ik al mijn timmerdiploma’s behaald en na mijn opleiding ben ik in dienst gekomen bij Stout.

Ik ben begonnen als timmerman en werd al vrij snel voorman. Maar ik had de ambitie om uitvoerder te worden en ben daar ook mijn papieren voor gaan halen. Niet voor niks, want ik ben nu ook uitvoerder. Het mooie van dit vak is dat je vanaf het begin tot het einde bij een project bent betrokken, en je bent de spil op de bouwplaats. Bouwen doe je niet alleen, samen met je team ga je er voor 100% voor om ieder project weer tot een succes te maken. Dit alles maakt het voor mij een uitdagende en afwisselde baan.

Het mooie van werken bij Stout, vind ik dat als je ambitieus en enthousiast bent, je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien.

Heb je kennis van bouwen en ben je enthousiast, gedreven en loop je niet weg voor een uitdaging, kom dan ons team versterken.

jelle pasfoto

Raoul Noordzij, Timmerman

In oktober 2016 ben ik bij Bouwonderneming Stout gestart als timmerman.

Tijdens het solliciteren was het mij gelijk duidelijk dat ze bij Stout mooie projecten maken en daar ook heel trots op zijn.

Ik had mijn draai al snel gevonden in het hechte team van Stout, waar iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen op zijn of haar manier.

Waar je ook komt op kantoor of op de bouw iedereen is vriendelijk en je wordt open ontvangen. Als er vragen zijn staat iedereen voor je klaar!

Kortom Stout is een mooi en leuk bedrijf waar ik met veel plezier werk.

 

Raoul Noordzij