40 woningen Havenstadt te Stad aan ’t Haringvliet

Project Havenstadt ligt in het dorp Stad aan het Haringvliet, onder de rook van Middelharnis. Op nog geen vijf autominuten van middelbare scholen, winkels, horeca en voorzieningen van Goeree-Overflakkee. Basisonderwijs, openbaar vervoer, de jachthaven en een strandje liggen allemaal binnen handbereik.

Havenstadt biedt voor eenieder wat wils. Het plan bestaat uit 30 eengezinswoningen, 10 luxe tweekappers en voor diegenen die zelf hun woning willen bouwen zijn er vrije kavels in verschillende afmetingen.

Duurzaam
Het project Havenstadt wordt de eerste nieuwbouwwijk die compleet met twee elektrische deelauto’s wordt opgeleverd. Dit past in het beleid van Goeree-Overflakke, dat zich richt op het compenseren van CO2-uitstoot. Lees meer over het deelautoproject in het interview met opdrachtgever Jean-Paul Scheurleur in de Telegraaf van 19 oktober 1017.

Ook wordt in Havenstadt het Huis van de Toekomst gerealiseerd. Deze eengezezinswoning wordt volledig energieneutraal en voorzien van allerlei technologische snufjes. Zoals het draadloos schakelen van verlichting en apparatuur via WiFi, een robotstofzuiger, overal led-verlichting en een keuken van de toekomst.

Lees alles over het project Havenstadt, het Huis van de Toekomst en de overige projecten van Wonen op Flakkee in het lifestylmagazine

 

 

Loading ...