BREEAM ontwerpcertificaat voor nieuwbouw Van Oers in Dinteloord

Van oers Breeam cert

Een “Outstanding” resultaat voor de nieuwbouw van het productie- en distributiecentrum voor Van Oers United in Dinteloord. Daar werken we hard aan. En het begin is er: de nieuwbouw van het productie- en distributiecentrum heeft het Ontwerpcertificaat behaald.

Outstanding score
Van Oers legt de lat hoog en laat hun nieuwe productie- en distributiecentrum op het hoogste BREEAM niveau certificeren: het BREEAM Outstanding certificaat. Dit houdt in dat het nieuwe bedrijfsgebouw op de duurzaamheidsonderwerpen als management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval en landgebruik op het hoogste niveau beoordeeld wordt. Met een minimale totale duurzaamheidsscore van minimaal 85%.

Op koers
Met een score van 92,34 % voldoet het ontwerp voor Van Oers ruim aan de gestelde eisen. Het bijbehorende certificaat is inmiddels afgegeven door Dutch Green Building Council (DGBC). Nu het ontwerp is goedgekeurd liggen we op koers om uiteindelijk het BREEAM-NL ‘Outstanding’ certificaat te halen voor het opgeleverde gebouw.

Over BREEAM-NL
BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. Het keurmerk is er voor kantoren, retail, scholen, industriële gebouwen, woningen, bijeenkomst- en logiesfuncties en datacenters.

Klik hier voor informatie over het project.
Meer weten over BREEAM? Op de website van 
Dutch Green Building Council leest u er alles over.