Bouw casco ABC Hotel Ypenburg gestart

ABC hotel a.i.

10 oktober 2017 РAan de Brasserkade in  Ypenburg, langs de A13 is Bouwonderneming Stout in opdracht van Star Investment Delft gestart met de realisatie van het casco van de hoogbouw voor het nieuwe ABC Hotel. Het hotel is onderdeel van het Asian Business Court. Het gebouw heeft een spectaculaire vormgeving waardoor het zeer goed herkenbaar is vanaf de snelweg.

Het casco van de laagbouw, met daarin de entree en het conferentiecentrum,  is door een andere aannemer gerealiseerd. Bouwonderneming Stout is verantwoordelijk  voor de realisatie van het casco van de hoogbouw. In de hoogbouw bevinden zich straks de hotelkamers en de werkruimtes annex kantoren.

Het Asian Business Court biedt naast het hotel nog vele ander faciliteiten zoals kantoren, bedrijfsruimte met showrooms, horeca, leisure en een knowledge centre voor business support aan met name Chinese bedrijven. Het complex is special ontwikkeld voor Westerse en Aziatische bedrijven die op hoogwaardig niveau actief zijn op het vlak van Asian business.