Stout HUISmerk

HUISmerk

Mensen voor gebouwen. Dat is ons motto. Want wat de functie van een gebouw ook is, het gaat er in de eerste plaats om dat de mensen die het gaan gebruiken zich er prettig in voelen. Bij de ontwikkeling van onze conceptwoningen – het Stout HUISmerk – hebben wij dan ook mensen en hun woonwensen als uitgangspunt genomen. Bij de uitvoering van het concept zijn het onze mensen, die garant staat voor het resultaat.

Bij de ontwikkeling van ons Stout HUISmerk hebben wij nauw samengewerkt met alle ketenpartners. Dat heeft ervoor gezorgd dat alle puzzelstukjes uit het proces naadloos op elkaar aansluiten. De conceptwoningen zijn compleet uitwerkt, zowel constructief als energetisch. Dit leidt niet alleen tot lagere kosten en een kortere bouwtijd maar ook tot een hoger wooncomfort. Lees hier het interview met een van onze bouwpartners over de samenwerking. Ook denken we graag met onze opdrachtgevers mee om projecten financieel haalbaar te maken.

Met het Stout HUISmerk bieden wij onze opdrachtgevers rendabele, moderne, complete en onderhoudsarme woningen in zowel het huur- als in het koopsegment. Het Stout HUISmerk is een kwaliteitsproduct met, zoals je van een huismerk mag verwachten, een zeer interessante prijsstelling. Dat maakt onze woningen interessant voor corporaties, beleggers, ontwikkelaars en zeker niet in de laatste plaats: de bewoners!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het Stout HUISmerk, of wilt u weten of het Stout HUISmerk voor uw locatie interessant is? Wij kijken graag samen met u naar uw casus en maken uw projectkansen heel snel inzichtelijk.

Neem contact op met Jan Korevaar via:
telefoon 06 12 99 55 28
e-mail j.korevaar@stout.nl

Klik hier voor enkele referentieprojecten.

Van woonconsument en opdrachtgever tot architect en bouwer: de hele keten van wensen hebben we vertaald in dit woningconcept.

Arno Hokke, directeur Bouwonderneming Stout.